КАЧЕСТВО И ИНЖИНЕРИНГ

За да надстроите колата си просто и с максимален ефект, джантите могат да бъдат най-впечатляващото визуално решение. Като един от основните компоненти на автомобила за функционалност, ако колелата не са балансирани или леко повредени, работата може да бъде възпрепятствана. Това означава, че първокласните лети джанти, произведени по най-висок стандарт, могат да бъдат важна инвестиция. Тук, в JR-Wheels, ние даваме приоритет на законово съвместимите производствени процеси преди всичко чрез стриктно инженерство за ненадминато съвършенство и безопасност.

Ние предлагаме множество зашеметяващи, висококачествени джанти, но преди да разгледате нашата гама, разгледайте важната информация по-долу.

Проектиране

Оптималният дизайн започва в самото начало. С дефинирана функция на колелото и разбиране на най-добрите практики, спецификациите могат да бъдат комбинирани за правилната конструкция и производителност на крайния продукт.

Производство на Алуминиеви джанти

JR алуминиеви джанти се придържат към най-строгите производствени изисквания и се произвеждат чрез гравитационен метод на леене под ниско налягане и формоване на потока.

Издръжливост и Сертификати

Само най-висококачествените основни материали ще осигурят издръжливостта и живота на джантата, така че все повече модели JR-Wheels идват със сертификат TÜV, за да демонстрират обширни тестове, включително:

Тест за радиална умора – за симулиране на това как страничните сили действат върху колелата по време на завой.

Тест при търкаляне – имитира натоварването на колелата при движение направо.

Тест за удар – демонстрира ефектите от контакта на колелото с бордюр.

Последно пробно каране за удостоверяване на правилното изместване, поставянето на гумите и др.

Почистване и грижа

За да поддържате джантите, трябва да се грижите подходящо за колелата. Избягвайте абразивни почистващи препарати и такива с агресивни химически състави, за да запазите качеството. Когато съхранявате, първо почистете джантите, дръжте ги на хладно и сухо място и извършете почистване на места с мека кърпа, когато е необходимо.

Ремонт на джанти

Гаранционни искания могат да бъдат отказани при сличаите на заваряване, гравиране, ецване, шлайфане и прекомерна топлина. НЕ препоръчваме да извършвате ремонти по джантите.

ГАРАНЦИЯ ЗА ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО ОТ JR-WHEELS

Имайки предвид нашата продуктова стратегия, JR-wheels има за цел да разпространява висококачествени джанти, които отговарят на индустриалните стандарти за качество от световна класа. Всички наши продукти са подложени на задълбочени тестове, за да се увеличи максимално устойчивостта, без значение дали вече са сертифицирани от TUV или не.

Контролът на качеството започва във фазата на проектиране и продължава през производството (много от нашите производствени партньори са сертифицирани от TUV), с непрекъснато тестване на спецификации, материали и др. Ние също така прилагаме фабрични изходни проверки, след като всичко е финализирано, за да гарантираме плътност и перфектно състояние без видими дефекти, петна или други.

Купувачите могат да бъдат спокойни, като знаят, че всички наши продукти преминават цялостни стрес тестове, преди да напуснат магазина. Ние също използваме модерни методи за дистрибуция, за да подсигурим допълнително продуктите, които получавате.

От най-обширния протокол за тестване до последователен ангажимент към зашеметяващ дизайн и върховно качество; ние не само отговаряме на изискванията на нашите клиенти, но и ги надминаваме с изключително ниво на инженеринг и производство на всяко ниво.